meji

Senaste inläggen

Av Evelina Karlsson - 10 december 2010 14:51

Nu ahr nobeldagen varit. Eller ja för min del. Gick väl sådär. Blev lite fel för jag skulle servera rektorn "drottningen" . Så jag var tyungen att gå först och att när jag serverat henne skulle alla andra servera resten.

De knäppa i de hela var att jag inte visste vem hon var ( vilket jag borde veta för jag är elev och hon är rektor ) hur som helst så hade dom inte dom platser som vi tränat på. Så när jag skulle servera henne var de självklart inte hon på den platsen. Vilket jag var helt ovetande om. Förutom att de var en från 9an.


Men de var massor som pekade och "skrek" var hon var. Då satt hon nån plats bort. Men de ser ut som om jag överlevde! Tack och lov de! Ja hät sitter jag. Lite bilder från mig kommer nu. Fråga:

Passar jag i Tomteluva? Svara för jag vill veta! 

Så här ser mitt hår ut idag. Sov me 8 flätor!

        Diss! Eller...  

...Hiss! ANNONS
Av Evelina Karlsson - 9 december 2010 22:42

Nuär jag redo för morgondagen. Har duschat och har flätor i håret, så de blir vågigt imorgon. Har kollat så kläderna stämer. Och allt de där. Nu ska jag bara få en djup nattsömn, för att imorgon göra så lite pinsamheter som möjligt...  


Önska mig lycka till imorgon!

ANNONS
Av Evelina Karlsson - 9 december 2010 17:07

Ville bara påmina att omröstningen avslutas imorgon. Så rösta. Ni får rösta för varje gång du är inne. Om du är de flera gånger så får du rösta flera gånger. Den avgörs i morgon eftermiddag/kväll. LOVE

Av Evelina Karlsson - 9 december 2010 16:58

Av Evelina Karlsson - 9 december 2010 16:41

Idag har jag gjort en liten tabbe. De var inte så att nån märkte de. Jag gjorde den hemma på morgonen.

Jag skulle nämligen rosta en macka. Jag bad han göra iordning en åt mej för jag var en aning sen...Så när jag kom ut från badrummet, så liger en kall men rostad macka på ett fat. Jag tänker att jag kan stoppa in den ett tag i rosten för att den ska bli varmare. Såklart gör jag de då.


När jag tar ut de. Gissa om den var knallmjuk och gul...! Självklart hade pappa varit så snäll och smörat den åt mej. Dum som jag var satte jag in den i rosten!


Jaja de var väl de. Annars var dagens som vanligt. Men imorgon ska vi servera 9:orna på nobeldagen. Så hoppas jag inte gör något fel. Som till exempel snubblar tappar nåt eller kanske råkar fisa. Vore inte bra :S.Hur jag ser ut i får ni se i morgon.

Nu sitter jag innlindad i mitt täcke för jag tycker de är kallt. KRAM  


Här sitter jag och myser!


Måste jobba lite matte om jag orkar sen. För jag missar 2 lektioner varje gång. Asså jag har bara varit en gång. Men de blir ju fler.

Ska inte överanstränga hjärnan före den stora dagen. Vill ju inte vara skit trött imån!                       //LOVE ME

Av Evelina Karlsson - 8 december 2010 19:11
 ENJOY!

Av Evelina Karlsson - 8 december 2010 18:59

Yes!Jag har ingenläxa idag! Visst e de kul?! Okej kanske inte så mycke men mycke bättre än läxa...Nu fattar ni inte vad jag svamlar om. Om jag ska vara ärlig vet jag inte heller...


Sitter och chattar me min syrra Tilda. Om nån undrar.  


Jag just nu...Eller jaför 3 minuter sen kanske?

Av Evelina Karlsson - 7 december 2010 20:00

Jag bara måste plugga engelska. Vad är de med mig egentligen?!

Jag vet ju att jag har prov i mogon. Men ändå är min hjärna inte ett dugg intresserad av att plugga. Får bara sitta här och tröga...

NEJ! Måste jag säga till mig själv. För jag bara MÅSTE bli godkännd på de här provet. Inte för att nån har sagt de till mej. För attjag hatar att typ inte klara de...


Så nu ska jag gå och plugga. Ja antagligen ha på musik. För de gör mej på bättre humör. Kanske till och med sjunger med ( 99% ).
Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Klocka

Omröstning

Godast godis...
 Sura!
 Söta!
 Beska!
 Chocklad!
 Natur godis!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ meji med Blogkeen
Följ meji med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se